Project archief

80 woningen Burgemeester Reijnderstraat Stadskanaal

In opdracht van Wooncom Emmen wordt aan dit complex onderhoud buiten verricht. Om de continuiteit te verbeteren en het tegenwoordig niet echt sociaal meer is om schilders in de winterperiode te ontslaan heeft ook Wooncom besloten dat er in princiepe 4 seizoenen gewerkt mag worden mits de kwaliteit gewaarbord is en daar kunnen wij voor zorgen!

Met onze Artilan bruggen kunnen wij voor alle seizoenen zeer goede afgeschermde werkplekken realiseren, bovendien wordt er met voor lage temeraturen ontwikkelde producten gewerkt. Zo zijn er ook heel veel voorkomende werkzaamheden die niet weersgevoelig zijn, zoals het vervangen van onderdelen.

In november en december zijn plm 200 ramen en een tiental deuren vervangen. Momenteel worden de oude verflagen t.p.v. onderdorpels en verbindingen afgebrand. Zo kan de ondergrond goed worden beoordeeld en kunnen de nodige houtroptreparaties worden uitgevoerd. Daarna wordt de grondverf weer aangebracht waarbij het vochtpercentage in het hout goed in de gaten wordt gehouden. Het werk wordt binnenkort afgelakt met Silicon (Brink Molyn).

<< Terug